İSTANBUL / ATAŞEHİR - İçerenköy Hasanleyli Ortaokulu

Haz

2018 Yılı Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Sonuç Bilgileri´ne ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın.

<<Sınav Sonuçları>>

Haz

Okulumuz Ataşehir ilçesinde Ortaokullar arası toplam kupa ve madalya sayısında toplamda 17 adet derece ile İkincilik kupası almıştır.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılını  Sportif yarışmalarda en fazla derece elde eden okullar sıralamasında Kayışdağı Arifpaşa İlkokulunda yapılan ilçe töreninde okulumuzun İkincilik kupasını aldık. Okulumuza, eğitim öğretim yılı boyunca emeği geçen başta beden eğitimi öğretmenleri olmak üzere, Yönetici ve Öğretmen arkadaşlarıma, Okul Aile birliğimizin değerli üyelerine, desteğini esirgemeyen servis işletmecilerimize ve yıl boyunca emeklerinin karşılığını alan sevgili sporcu Öğrencilerimize teşekkür ederim. İyi tatiller.

May

Atafest kapsamında düzenlenen Halk Oyunları yarışmasında Okulumuz Ortaokullar arasında Ataşehir 2.cisi olmuştur Başta Öğretmenimiz Alpaslan Aslan olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Söyleşi ve imza günü etkinliğimize katılan Gül Durusel hanımefendiye, Türkçe öğretmenlerimize, Okul aile birliğimizin değerli üyelerine ve öğrencilerimize teşekkürler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, İçerenköy Hasan Leyli ortaokulu, Hasan Leyli İlkokulu ve konuğumuz, Kosova Cumhuriyetinden Kardeş okulumuz Nazım Kokolları_Budakova Öğretmen ve Öğrencileri ile coşku içinde kutladık. Emeği geçen İdareci ve Öğretmen Arkadaşlarımı, Öğrencilerimizi, Okul aile birliğimizin değerli üyelerini, katılım sağlayan Velilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyoruz. Bayramımız kutlu olsun.

Nis

İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy kabir ziyareti ile başlayan gezimizi Mimar Sinan’ın eserlerini ziyaretle noktaladık. İstiyoruz ki biz Türk çocukları tarihimize ve kültürümüze yön veren büyüklerimize ve onların eserlerine sahip çıkalım.

Nis

Okulumuzda Öğrenci-Sporcu buluşmaları etkinliğinde Milli Atlet Gülşah Kızıltaş’ı ağırladık. Çok verimli bir söyleşi gerçekleşmiş olup, Öğrencilerimize gerekli motivasyonu kazandırdıkları için kendilerine katılımları için teşekkür ve başarılar dileriz.

Nis

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak bilgisi dersi Zümre Öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen "Peygamberimizden Mesaj Var" konulu yarışma ve Medeniyet Okumaları Projesi kapsamında İlçe Birinciliğini kazanan okulumuz Öğrencilerine düzenlenen törenle Ödülleri takdim edildi. Kendilerine sonsuz başarılar dileriz. Emeği geçen Öğretmenlerimizi ve katkı sunan tüm paydaşlarımızı yürekten kutluyoruz.

Nis

Müzemize bir kupa daha!!!. Ataşehir İlçesi masa tenisi turnuvasında Okulumuz takımı üçüncü olarak dönmüşlerdir. Bu başarılarından dolayı Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hatice Açıkyol ve tüm sporcu öğrencilerimizi, emeği geçen herkesi ayrı ayrı tebrik ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz.

Nis

Özel Acıbadem İlkokulu Ve Ortaokulu Müdürlüğü´nün İstanbul çapında düzenlediği "ACIBADEM KOLEJİ 2.SATRANÇ TURNUVASI"nda, "Küçükler Kategorisi"nde Okul olarak 2. olduk.

Bireysel olarak ise bir 1.lik ve bir 2.lik aldık. Emek veren herkese teşekkürler.

Nis

Hasan Leyli Ortaokulu, Sporcu Öğrencilerimizle, Eczacıbaşı Vitra Avrupa Bayanlar CEV Kupası Final Maçını izledik. Öğrencilerimiz büyük başarıya tanık oldular.

Mrt

Hasan Leyli Ortaokulu kupa serilerini devam ediyor.Bir büyük başarıda Taekwondo´dan.

7 kişi ile katılıp 3 birincilik ve 4 ikincilik ile döndüğümüz Atasehir kaymakamlık kupası taekwondo müsabakalarında yıldızlarda iki ayrı yas kategorisinde okul takımı olarak her ikisinde de 3. olduk.

Katılan tüm sporcularımız madalyayla döndüler.

Başta sporcularımızın kulüp antrenörleri ve Okulumuz Beden Eğitimi öğretmenimiz Sinem Özdemir olmak üzere, öğrencilerimizi, desteğini hiç esirgemeyen sayın.velilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Başarılarınızın daim olması dileğiyle. TEŞEKKÜRLER HASAN LEYLİ ORTAOKULU