İSTANBUL / ATAŞEHİR - İçerenköy Hasanleyli Ortaokulu

Kas

“İstanbul Valiliğimizin himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen "İstanbul´u Okuyorum" projesi kapsamında, okulumuzda bugün ilk dersin ilk 15 dakikasında yönetici, öğretmen, öğrenci ve çalışanların katılımı ile okuma etkinliğini gerçekleştirdik.

Kas

Ekm

İçerenköy Hasan Leyli İlkokulu ile beraber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı coşkuyla kutladık.

Ekm

Hasan Leyli ailesi olarak milletimizin bu kutlu gününü yaşamaktan ve yaşatmaktan dolayı onur duyuyoruz.

Ekm

Ataşehir İlçe sağlık müdürlüğü yetkilileri, okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile  dünya yürüyüş günü kutlama etkinliğini gerçekleştirdik.

Eyl

Türkiyenin Ayakları Yere Basmayan Festivali olan İstanbul Havacılık,Uzay ve Teknoloji Festivali´ne katıldık.

Jet uçak, helikopter ve akrobasi gösterilerini izledik.

Yerlim üretim olan hava araçlarını ve uydu sistemlerini gözlemledik.

Teknoloji ve robotik sergilerini gezdik.

Simülasyon uygulamalarını izledik.

Eyl

2018- 2019 eğitim öğretim yılında, öğretmenlerimize, velilerimize ve bütün eğitim paydaşlarına sağlık dolu, başarılı ve neşe dolu çalışmalar diliyoruz.

Haz

2018 Yılı Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav Sonuç Bilgileri´ne ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın.

<<Sınav Sonuçları>>

Haz

Okulumuz Ataşehir ilçesinde Ortaokullar arası toplam kupa ve madalya sayısında toplamda 17 adet derece ile İkincilik kupası almıştır.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılını  Sportif yarışmalarda en fazla derece elde eden okullar sıralamasında Kayışdağı Arifpaşa İlkokulunda yapılan ilçe töreninde okulumuzun İkincilik kupasını aldık. Okulumuza, eğitim öğretim yılı boyunca emeği geçen başta beden eğitimi öğretmenleri olmak üzere, Yönetici ve Öğretmen arkadaşlarıma, Okul Aile birliğimizin değerli üyelerine, desteğini esirgemeyen servis işletmecilerimize ve yıl boyunca emeklerinin karşılığını alan sevgili sporcu Öğrencilerimize teşekkür ederim. İyi tatiller.

May

Atafest kapsamında düzenlenen Halk Oyunları yarışmasında Okulumuz Ortaokullar arasında Ataşehir 2.cisi olmuştur Başta Öğretmenimiz Alpaslan Aslan olmak üzere tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Söyleşi ve imza günü etkinliğimize katılan Gül Durusel hanımefendiye, Türkçe öğretmenlerimize, Okul aile birliğimizin değerli üyelerine ve öğrencilerimize teşekkürler.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, İçerenköy Hasan Leyli ortaokulu, Hasan Leyli İlkokulu ve konuğumuz, Kosova Cumhuriyetinden Kardeş okulumuz Nazım Kokolları_Budakova Öğretmen ve Öğrencileri ile coşku içinde kutladık. Emeği geçen İdareci ve Öğretmen Arkadaşlarımı, Öğrencilerimizi, Okul aile birliğimizin değerli üyelerini, katılım sağlayan Velilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyoruz. Bayramımız kutlu olsun.